News

2012 Feb 03

Vlada: Imenovani pomoćnici ministra i upravna vijeća lučkih uprava Rijeka, Zadar, Šibenik i Ploče

Na jučerašnjem otvorenom dijelu sjednice Vlada je donijela izmjenu Odluke o osnivanju dioničkog društva Autoceste Rijeka-Zagreb d.d. i dodjeli koncesije za građenje i gospodarenje autocestom Rijeka-Zagreb kojom je ZLATKO KOMADINA, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture ovlašten za zastupanje Vlade RH na Skupštini društva.

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je imenovala Olivera Kumrića i Jasmina Krizmanića pomoćnicima ministra pomorstva, prometa i infrastrukture.

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je imenovala članove upravnih vijeća lučkih uprava Rijeka, Zadar, Šibenik i Ploče.

Dosadašnji predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Rijeka Dušan Rudić razriješen je, a na njegovo mjesto imenovan je Pavao Komadina. Također, razriješeni su članovi Upravnog vijeća Željko Starčević, Darko Glažar, Vesna Buterin i Mladen Mandić, a novim članovima imenovani su Dražen Bošković, Igor Golec, Zvonimir Laurenčić i Ivo Šantić.

Predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Zadra Živko Kolega razriješen je, a novim predsjednikom imenovan je Perica Šolić. Razriješeni su i članovi Vijeća Maja Markovčić Kostelac, Branko Ganzulić, Alan Kociper i Milivoj Maričić, a novim članovima imenovani su Svetko Šarić, Nikola Turčinov i Ante Vodopija te Milivoj Maričić, koji je ponovo imenovan.

U Upravnom vijeću Lučke uprave Šibenik razriješeni su predsjednik Boris Fantulin i članovi Novica Ljubičić, Damir Pilipac, Melita Štrbić i Janes Lakoš. Novom predsjednicom Vijeća imenovana je Maja Markovčić Kostelac, a članovima Milan Macura, Josip Zanze, Damir Vučak i ponovno Janes Lakoš.

U Lučkoj upravi Ploče, dosadašnji predsjednik Upravnog vijeća Joško Nikolić razriješen je dužnosti, a novim predsjednikom imenovan je Nikola Mendrila. Ante Brljević, Ozren Matijašević, Niko Raič i Ivo Matković, dosadašnji članovi Vijeća, razriješeni su, a novi članovi su Ivo Karamatić, Ante Jelčić, Goran Ižotić i ponovno imenovan Ivo Matković.

Izvor: MMPI

Do you like this article? Yes No

Ratings: 1 Yes 1 No

Other News by Category